Pressnyheter

Hager

Här ser du våra senaste nyheter

Pressnyheter

Våra pressmeddelanden är fria att använda. Vi ber dig att ange en källa för användning av våra pressbilder samt att gärna skicka en kopia av utgåvan. Om du vill se fler nyheter och hålla dig uppdaterad, tveka inte att kontakta oss eller följa oss på mynewsdesk.

Nya 2-vägsuttag i den prisvinnande designserien berker.S1

Installationshastighet och säkerhet har varit i fokus när Hager presenterar sina helt nyutvecklade 2-vägsuttag i strömställarserien berker.S1. Uttagen är från grunden optimerade in i minsta detalj och i en tidlös design, vilket gör det till det självklara valet för både bostäder och kommersiella fastigheter.

- Vårt nya 2-vägsuttag är perfekt utrustat att uppfylla varje behov, oavsett applikation, säger Björn Rudolfsson Marknadsområdesansvarig Bostäder på Hager.

Coviva - enkel och modern lösning för smarta hem

coviva

Det finns många lösningar för Smarta hem, men coviva är annorlunda. coviva erbjuder en lösning utan komplicerad installation av extra kablage, något som normalt kan kräva omfattande strukturella åtgärder. Detta gör coviva till den optimala lösningen för alla som vill modernisera eller renovera sitt hem.

Hjärtat i denna trådlösa Smarta-hem-lösning är coviva Smartbox. Den fungerar som ett gränssnitt till internet och kopplar samman alla trådlösa quicklink-produkter i en app.

Personskyddsbrytare i kompakt format

Personskyddsbrytare ADZ310D
ADZ310D

Hager erbjuder som enda företag en teknisk lösning för fördelningar och mindre centraler där selektivitet vill uppnås. Den nya personskyddsbrytaren, 3x1-polig+N, ansluter tre 1-poliga dvärgbrytare för tre 230V AC-kretsar med en jordfelsbrytare och säkrar därmed alla tre kretsar samtidigt.

”Den nya personskyddsbrytaren 3x1-polig+N är för närvarande den mest kompakta lösningen på marknaden då man sparar tre modulplatser mot att behöva sätta en jordfelsbrytare och tre dvärgbrytare”, säger Mikael Hylander produktchef på Hager.