Pressnyheter

Hager

Här ser du våra senaste nyheter

Pressnyheter

Våra pressmeddelanden är fria att använda. Vi ber dig att ange en källa för användning av våra pressbilder samt att gärna skicka en kopia av utgåvan. Om du vill se fler nyheter och hålla dig uppdaterad, tveka inte att kontakta oss eller följa oss på mynewsdesk.

Hager erbjuder nu trådlös laddare för möbler

Induktionsladdare

Med den nya laddaren från Hager blir det enklare än aldrig förr att ladda dina enheter helt trådlöst. Laddaren använder sig utav den erkända Qi-standarden, vilket garanterar kvalitet och driftsäkerhet. Den monteras helt infällt eller under bordsskivan för att få en helt slät yta. Detta är en perfekt lösning för hotell, caféer, flygplatser och andra publika miljöer, där kunderna enkelt och smidigt kan ladda sina mobila enheter.

Hager ansluter världen av uppkopplade enheter och tjänster med KNX

IoT-Gränssnitt

Hager lanserar nu ett IoT-Gränssnitt och ansluter därmed världen av uppkopplande enheter och tjänster med KNX. Vilket innebär obegränsade anslutningar till Internet of Things. ”Vårt IoT-Gränssnitt är lätt att integrera samt lätt att installera och och kopplar samman flertalet framtida enheter och tjänster”, säger Björn Rudolfsson, produktchef på Hager.

Nytt USB-ladduttag från Hager – Hög kapacitet, bekvämt och effektivt

USB-ladduttag i serie berker Q.1 antracit

Hager lanserar nu ett USB-ladduttag med marknadsledande kapacitet. Den höga kapaciteten har en uteffekt på upp till 3,0A per uttag eller fördelat på båda vilket innebär att den stöder s.k. snabbladdning (Apple/Android).

"Vårt ladduttag klarar av att ladda 2 anslutna apparater simultant med en relativt hög effekt jämfört med många andra ladduttag på marknaden. Anslutna enheter skyddas av den integrerade och automatiska strömbegränsningen, för att säkerställa att ingen enhet får för mycket ström eller att uttaget överhettas", säger Björn Rudolfsson, produktchef på Hager.