Från Familj till Familj

Vi i Hagerfamiljen förstår vikten av en sammanhållen familj. Därför skänker vi en krona från varje sålt 2-vägsuttag i serie berker S.1. Pengarna går till familjerna som bor på Ronald McDonald Hus i Göteborg. Genom att välja våra 2-vägsuttag är du en hjälpande hand för familjer med sjuka barn.

Hager hjälper till
Vi vill stötta familjerna på Ronald McDonald hus i Göteborg genom att erbjuda enklare tjänster för att de ska kunna släppa vardagens bekymmer. Det kan handla om hjälp under vistelsen i Göteborg, eller något kopplat till deras boende på hemorten.

När vardagslivet stannar
Svårt sjuka barn från hela landet remitteras till Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus i Göteborg. Under den tid barnen behöver vård och behandling har familjen möjlighet att bo på Ronald McDonald hus*. Oavsett om det är akut eller planerat, om det handlar om några dagar eller flera veckor, så sätts vardagslivet på paus när allt fokus ligger på barnets tillfrisknande.

Vi vill göra skillnad
Vi vill vara med och forma morgondagens elektriska värld. Samtidigt vill vi bidra till en bättre framtid för alla. Inte bara nu utan för all framtid. Ingen kan göra allt men alla kan göra något.

Om du vill stötta familjerna på Ronald McDonald hus i Göteborg är det bara att köpa ett 2-vägsuttag serie berker S.1 från din grossist eller varför inte bidra genom att föreskriva det i nästa projekt.

*Ronald McDonald hus i Göteborg kan ta emot upp till 41 familjer samtidigt. Varje år får mellan 600 och 700 familjer möjlighet att bo där under både korta och långa behandlingsperioder.