Hager

En partner att lita på

Globala resurser med lokal kompetens och support

Specialist på elinstallationer i bostäder och kommersiella byggnader

Hager är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella fastigheter.

Den underliggande idén med allt vi gör är att gynna våra kunder och lägger stor vikt vid enkelhet och användarvänlighet. Vi är innovativa och arbetar kontinuerligt på att förbättra och förenkla våra produkter och tjänster för våra kunder. 80% av våra produkter och system är mindre än fem år gamla vilket alltid ger våra kunder en möjlighet att möta nya utmaningar i sitt arbetsliv effektivt.

Hager är ett familjeägt företag med mer än 11.500 anställda, tillverkning på 22 platser runt om i världen och kunder i mer än 120 länder. Vi skapar produkter och lösningar, för bostäder och kommersiella fastigheter, som erbjuder sinnesro, säkerhet och välbefinnande för människor i deras dagliga liv.

Vi arbetar efter klart definierade värderingar. Vi investerar i våra anställda och deras kompetensutveckling samt arbetar aktivt med vårt ekologiska fotavtryck genom att utveckla processer och lösningar som är mer energieffektiva. Att tänka och agera på lång sikt hjälper oss systematiskt att undvika risker och utnyttja möjligheter tidigare och med större genomslag. Hållbarhet är därför nyckeln till vår långsiktiga framgång.