Projektsäljare Region Sydväst

Jobbeskrivning

Vi söker nu en projektsäljare till Region Sydväst

Vill du bli en del av Hagerfamiljen? Har du erfarenhet från elbranschen med ett intresse av försäljning? Vill du arbeta för ett globalt företag med stark närvaro i Sverige? Då har vi en spännande utmaning för dig! Vi söker nu en projektsäljare som ska arbeta och vara rådgivande mot större elinstallatörer och elgrossister med fokus på projektförsäljning.

Som en del i vårt team kommer du att ansvara för att utveckla och underhålla våra kunder samtidigt som du bearbetar nya. Du har södra Sverige som arbetsområde och med frihet i att vara självständig och planera ditt arbete. Stort fokus i din roll kommer att ligga på att bygga nätverk i projekt mellan de olika intressenterna. Som projektsäljare har du fullt resultatansvar för samtliga produktsegment i framförallt kommersiella projekt där vi befinner oss i ett expansivt och spännande skede.

Fokus ligger på affärsutveckling och att skapa mervärde till befintliga och nya kunder med ökad omsättning och lönsamhet som följd. Du beslutar och genomför kundaktiviteter och representation inom egna budgetramen och rapporterar till försäljningschefen för projektsäljteamet. Det är önskvärt att du som söker, kvinna eller man, har el-teknisk utbildning och erfarenhet från liknande uppdrag samt från elbranschen. Kunskap inom eldistribution och styrsystem som exempelvis KNX ser vi som meriterande.


Vem är du?
En affärsdriven säljare som brinner för att ständigt utveckla dig själv, dina medarbetare, partners och kunder. Som projektsäljare har du stor förståelse för hur affärer görs i branschen samt ekonomiskt intresse och drivs av att skapa och nå resultat. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker efter en kommunikativ säljare med ett starkt driv. Sälj är en viktig del i denna roll där dina sociala egenskaper och ditt lokala nätverk kommer väl till pass. B körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift krävs.

Vad kan Hager erbjuda dig?
Hager är en attraktiv arbetsgivare med en stark företagskultur som präglas av goda värderingar för dig som medarbetare. Vi erbjuder dig ett utmanande och ansvarfullt arbete i ett expansivt familjeägt företag med en hög teknisk kompetens. Tjänsten är tillsvidare och ska tillsättas snarast. Löpande urval sker under tiden så tveka inte att skicka in din ansökan via E-post, dock senast 30 september 2019.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Högberg De Rosso på telefon 0734-13 83 44 , alt via mail peter.hogbergderosso@hager.com.

Mer information om oss på www.hager.se

Välkommen med din ansökan!