Kundsupport (Stockholm)

Kundsupport till Hager (Stockholm)

Har du teknisk kompetens inom el och gillar att hjälpa kunder? Då är det dig vi söker till tjänsten som kundsupport hos oss!

OM OSS
Hager Elektro är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella fastigheter.

Hager är ett familjeföretag som idag har över 11 000 anställda världen över. Vi är övertygade om att ett proaktivt arbete med hållbarhet är avgörande för att vara framgångsrika både idag och imorgon. Vi investerar i våra anställda och deras kompetensutveckling samt arbetar aktivt med vårt ekologiska fotavtryck genom att utveckla processer och lösningar som är mer energieffektiva.

I Sverige är vi 46 anställda med huvudkontor i Mölndal. På vårt Stockholmskontor i Danderyd har vi kundsupport bestående av Fredrik och Baran som kommer bli dina närmsta kollegor. Från kontoret utgår också ett gäng utesäljare.

OM TJÄNSTEN
I denna tjänst kommer du få prata en hel del i telefon med våra kunder, men vissa ärenden inkommer också via mej. Ärendena som kommer in kan handla om allt från tekniskt support till att utarbeta offerter. Du kommer självklart följa upp kundernas ärenden så att de får den hjälp de efterfrågat.

Du kommer ingå i kundsupport-teamet med dina närmsta kollegor i Stockholm, och resten av teamet sitter på huvudkontoret i Mölndal. Du kommer även jobba tätt med våra säljare ute i regionen, här jobbar vi som ett lag där allas insats är viktig för försäljningen. Vi försöker alltid tillgodose våra kunders önskemål och att ha en långsiktig relation till dem.

Jobbet innebär ibland ett högt tempo och därför är det bra om du är van att multitaska och samtidigt behåller lugnet. Det viktigaste i denna tjänst är att kunden får rätt hjälp i rätt tid.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Fast månadslön
Arbetstid: Vardagar 7:30-16:30 (fredagar 7:30-16:00)
Plats: Danderyd, Stockholm

OM DIG
Vi tror att du som söker tjänsten är en social person som är tydlig och pedagogisk i ditt sätt att kommunicera och självklart gillar du kundkontakt.

Du har kunskap om eltekniska lösningar och kanske har du erfarenhet av styrsystem som tex KNX. Du har förmåga att arbeta snabbt när det krävs samtidigt som du ger våra kunder bästa tänkbara service.


Krav för tjänsten är följande:

  • Du är utbildad inom el och/eller har erfarenhet från elbranschen.
  • Du talar flytande svenska
  • Du kan uttrycka dig i tal och skrift på engelska (detta är vårt koncernspråk)

Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba i CRM-system.

ANSÖKAN
Hos oss får du chansen att vara del av ett härligt gäng med högt i tak. Här får du möjlighet att utvecklas och vi uppmuntrar egna idéer och initiativ.

Vi rekryterar löpande så sök redan idag genom att mejla ditt CV och personliga brev till: erika.hultbrant@hager.com

Sista ansökningsdag är 16 februari.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta:
Erika Hultbrant (HR-ansvarig): 073-317 53 73 / erika.hultbrant@hager.com
Anders Bengtsson (rekryterande chef): 031-706 39 03 / anders.bengtsson@hager.com