Grossist-säljare Region Syd

Grossist-säljare (region syd)

Brinner du för relationsbyggande försäljning? Har du erfarenhet från elbranschen? Då kan detta vara ditt nästa jobb!

OM OSS
Hager Elektro är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella fastigheter.

Hager är ett familjeföretag som idag har över 11 000 anställda världen över. Vi är övertygade om att ett proaktivt arbete med hållbarhet är avgörande för att vara framgångsrika både idag och imorgon. Vi investerar i våra anställda och deras kompetensutveckling samt arbetar aktivt med vårt ekologiska fotavtryck genom att utveckla processer och lösningar som är mer energieffektiva.

I Sverige är vi 46 anställda med huvudkontor i Mölndal.

OM TJÄNSTEN
Som grossistsäljare kommer du driva och utveckla affärerna och kundrelationerna i region syd. Dina kunder är grossistfilialer samt elinstallatörer i regionen. Din uppgift är att skapa efterfrågan och sprida kunskap kring våra produkter, lösningar och kampanjer samt utveckla vårt erbjudande och vår närvaro i butik. Du kommer hålla utbildningar och ha produktdemonstrationer med Hagers produkter.

Du kommer vara ansvarig för att CRM-systemet hålls uppdaterat och sätta ihop avtal, se över statistik och göra uppföljningar efter aktiviteter - alltid med kunden i fokus.

Som regionsäljare på Hager kommer du att ingå i ett team av härliga säljare med samma fokusområde och rapportera till vår Marknadschef.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Region Syd är ett område från Malmö i söder till Jönköping i norr med tillhörande försäljningskontor och teknisk support i Mölndal. Du kommer utgå från hemmet.

OM DIG
Relation, relation, relation… Vi tror att du är en driven person som brinner för att skapa långsiktiga relationer med kunderna, både befintliga som nya. Du har en hög drivkraft och är van att arbeta självständigt att styra dina arbetsdagar själv. Du är social och driver dina egna säljprocesser från start till mål.

Krav för tjänsten är följande:

  • B-körkort
  • Du är utbildad inom el och/eller har erfarenhet från elbranschen.
  • Du bor någonstans i regionen med närhet till Malmö
  • Du talar flytande svenska
  • Du kan uttrycka dig i tal och skrift på engelska (detta är vårt koncernspråk)

Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba i CRM-system.

ANSÖKAN
Hos oss får du chansen att vara del av ett härligt gäng med högt i tak. Här får du möjlighet att utvecklas och vi uppmuntrar egna idéer och initiativ.

Vi rekryterar löpande så sök redan idag genom att mejla ditt CV och personliga brev till: erika.hultbrant@hager.com

Sista ansökningsdag är 19 januari. (Eftersom jul och nyår stundar kan det dröja ett tag innan du får återkoppling)

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta:
Erika Hultbrant (HR-ansvarig): 073-317 53 73 / erika.hultbrant@hager.com
Johan Ran (rekryterande chef): 031-70 63 905 / johan.ran@hager.com