Serie 1930
i retro­de­sign

Nytt lägre pris hos din gros­sist

Inno­vativ teknik och tidlös design gör serie 1930 till det själv­klara valet i hemmet, kontoret eller hotellet som ska andas karaktär och kvalitet.

Hagercad 6
Het nyhet!

Hagercad 6: Den nya program­varan för plane­ring av elin­stal­la­tioner – samar­beta bättre och snab­bare! För projek­te­ring av elan­lägg­ningar upp till 4 000 A.


Lösningar för elin­stal­la­tioner

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elin­stal­la­tion. Utbudet sträcker sig från eldis­tri­bu­tion, e-mobi­litet och kana­li­sa­tion till ström­stäl­lar­sy­stem och smart fastig­hets­au­to­ma­tion.



Aktu­ella produkter
och lösningar

Bygg­va­ru­be­dömd kanal­s­kena

Unibar M är utformad för att öka prestandan med optimal flex­i­bi­litet. Upptäck möjlig­he­terna med Unibar M för 160 A till 1 000 A. Ett till­för­lit­ligt och anpass­nings­bart ströms­ken­sy­stem.

Vit volta hybrid kombikapsling

volta hybrid

Den här kaps­lingen tar liten plats, är diskret och ger energi och data­för­sörj­ning i mindre bostäder. En kombi­na­tion av el- och medi­a­för­del­ning.

Luft­bry­tare HW1

Med sin kompakta storlek och maxi­mala prestanda kan den inte­greras i både nya och befint­liga elför­del­nings­sy­stem. Med dessa egen­skaper tar HW1 din elför­del­ning till nästa nivå.

Bodensteckdose in einem Beton-Untergrund. Der Leitungsauslass ist mit Metall Klappdeckel.

Små golv­boxar

Våra nya golv­boxar tål tyngden från en bil! Med kaps­lings­klass IP66 kan de dess­utom våtstädas utan problem. Med tre lock och fem färger finns en perfekt box för varje golv.



image

Vi finns här för dig

Ofta är lösningen bara ett klick eller ett tele­fon­samtal bort. Vår support stödjer dig från de första plane­rings­stegen till produkt­de­taljer.


Produkt­ka­te­go­rier

Ener­gi­dis­tri­bu­tion - elcen­traler och norm­sy­stem

 

Ener­gi­dis­tri­bu­tion - ställ­verk och ströms­kenor

 

Kana­li­sa­tion

 

Fastig­hets­au­to­ma­tion och ener­gi­han­te­ring

 

Ström­stäl­lar­sy­stem

 

Ener­giö­ver­vak­ning

 
Laddboxen witty start laddar elbilen

Ladd­boxar

 

Produkt­ka­ta­logen

 


Refe­ren­s­ob­jekt

Ta dig en titt på några av våra refe­ren­s­ob­jekt. De illu­strera hur smidigt part­ner­skap och anpass­nings­bara lösningar har kombi­ne­rats för att skapa fantas­tiska resultat. Även när vi tar oss an de mest kompli­ce­rade projekten håller vi oss vid våra kunders sida från start till mål.


De senaste nyhe­terna i din inkorg

Håll dig uppda­terad. Prenu­me­rera på vårt nyhets­brev och få de senaste nyhe­terna, refe­ren­s­ob­jekt, instal­la­tions­tips och smarta lösningar.