BKIS - Diskret, enkel och flexibel

Infälld kanal för ett snyggare kontor

BKIS fönsterbänkskanaler ger snygga lösningar som dessutom gör rummet lättare att möblera. Den helt infällda kanalen ger ett modernt och stilrent intryck och kan installeras både horisontellt och vertikalt. Lösningen är framtagen för snabb montering och finns som standard i vitt eller svart och i enkelt eller dubbelt utförande.

I ett tidigare blogginlägg skrev vi om att svarta kanaler passar bättre i utvalda miljöer och den valmöjligheten erbjuds även med BKIS. Med tanke på att svarta kanaler ökar i efterfråga på grund av att interiördesignen på kontor och offentliga miljöer höjs allt mer samt att skapa dynamiska kundunika miljöer att trivas och verka i blir allt vanligare.

Spara utrymme med BKIS
BKIS ger dig 95 procent större utrymme i rummet i jämförelse med där en vanlig utanpåliggande kanal sitter. Uträkningen bygger på BKIS utbyggnadmått 3,5 mm kontra en utvändig kanal 68 mm. 68-3,5/68 = 95%).

Utöver sparat utrymme får man även fördelar av ett lättstädat och lättmöblerat rum och städkostnaderna kommer gå ner eftersom de infällda kanalerna inte samlar damm. BKIS är designad för att passa i kontor, skolor och andra offentliga lokaler. Lösningen är mycket uppskattad i vård- och sjukhusmiljöer där kraven på renlighet är stor då den infällda kanalen minimerar att bakterier samlas.

Fördelar:

  • Snyggare design
  • Lättmöblerade rum och utrymmen
  • Bättre miljö - inget damm samlas
  • Minskade städkostnader
  • Finns som standard i vitt och svart
  • Enkelt att installera

Teknik – för installatörer

Är du installatör vänligen besök vår sida om BKIS om du vill veta mer om installationsteknik..