Casa Decor

Casa Decor – Inredningsdesign på hög nivå!

Casa Decor är en exklusiv inredningsutställning som äger rum varje år på en ny plats i centrala Madrid. Ett helt unikt format i Europa! Utställningen är öppen för allmänheten under 6 veckor och är alltid inhyst i en historisk och unik byggnad som rymmer minst femtio utställningar inredda av framstående interiördesigners. Casa Decor har sedan starten 1992 blivit en central punkt med inom interiördesignsektorn i Spanien med prestige och trovärdighet och med ett stort intresse från media.

Både professionella (inredningsarkitekter, dekoratörer, arkitekter, designers, landskapsarkitekter och konstnärer) samt företag från bostadsområden, konsumenter, lyx och avancerade sektorer har plats i denna kompletta kommunikations- och marknadsföringsplattform.
Professionella inredningsarkitekter, dekoratörer, arkitekter, designers, landskapsarkitekter och konstnärer samt företag från bostads- och byggsektorn samt konsumenter såklart, har en plats i på denna arena. Deltagarna har en unik möjlighet att marknadsföra sig själva eller sina projekt, produkter och tjänster i ett sammanhang av lyx, avantgarde och hög klass på dekoration och inredning inom inredningssektorn med allt från möbler, material, belysning, hushållsapparater, textilier, etc.

Hager finns med som ett av de varumärken som varje år visar upp sina produkter och lösningar. Lösningarna Hager presenterade i år täcker ett brett spektrum av material och mönster som garanterar perfekt integration i alla utrymmen med maximal funktionalitet och komfort. Eftersom varje hem är annorlunda är mångfald och individuella behov ett fokusområde för oss på Hager. Vår ambition, höga kvalitet och vackra hantverk har gjort det möjligt för Miriam Alía att utforma två unika strömbrytare för sitt utrymme i Casa Decor och få dem att bli verklighet tack vare Hager Manufaktur.

Miriam Alía - Miriam är en av Spaniens främsta interiördesigner. besök hennes sida om du är nyfiken på hennes senaste projekt

Hager Manufaktur – Manufaktur skapar strömbrytare som blandar hög standard med vackert hantverk och allt är helt unikt. Hager Manufaktur designar ofta saker tillsammans med arkitekter och planerare för en speciell fastighet eller för just det där speciella projektet. Produkternas kvalité och säkerhet garanteras genom att ISO 9001 standarden följs och den välkända högkvalitativa designen säkerställs genom ett nära samarbete med de bästa designerna.