Serie berker R.8 -

en vinnare

Serie berker R.8

I det här blogginlägget vill vi dela med oss av att berker R.8 fått utmärkelsen ”Gold Label for excellent product design” i kategorin "Building and Elements" under German Design Awards. Priset uppmärksammar prestationer inom internationell design. Juryn väljer en Guld-vinnare i varje kategori för en enastående prestation i internationell design och det ges endast till de bästa av bästa. Kul tycker vi!

I årets upplaga utvärderade 48 internationella designexperter i juryn över 5,400 bidrag. Totalt var endast 50 projekt belönade med "Guld"-priset i kategorin produkt- och kommunikationsdesign.

Den nya serien berker R.8 övertygar med sin tunna design. Med endast 3 mm utstickande material är det en av de tunnaste strömställarserierna på marknaden och är fascinerande, från alla perspektiv. Användningen av riktiga högkvalitativa material som glas, rostfritt stål och aluminium i kombination med designen skapar ett fantastiskt uttryck. Runda insatser kombineras med skarpa kanter. Berker R.8 är det självklara valet när man vill skapa en minimalistisk och modern inredning.