coviva app
enkel och intuitiv styr­ning

Med coviva-appen är huset alltid under kontroll.

 

 

    


Styr alla nätverk­san­slutna enheter - var du än är.

Med appen coviva kan alla inte­gre­rade funk­tioner i ett Smart hem styras och över­vakas enkelt och intui­tivt via en telefon eller surf­platta. Eftersom coviva Smartbox ansluts till ditt lokala nätverk, fungerar det över­allt.

 

Allt med ett klick

Använ­dar­gräns­snittet i appen gör coviva det enkelt för dina kunder. Alla rum och funk­tioner visas i själv­för­kla­rande pikto­gram. Välj helt enkelt en funk­tion – och du kan indi­vi­du­ellt tända och släcka, dimra eller ändra tempe­ratur.

 


Över­sikt funk­tioner

Tempe­ra­tur­re­gle­ring

Högre komfort, lägre kost­nader! Med coviva-appen kan dina kunder styra varje ansluten radi­ator indi­vi­du­ellt eller gemen­samt, anpassat helt bero­ende till sina person­liga behov. De kan skapa sin person­liga uppvärm­nings­profil. Till exempel, att under vissa tider under dagen eller dagar i veckan sänka tempe­ra­turen och på så sätt aktivt spara energi.

 

Belys­ning

Med coviva-appen kan belys­ning styras på många olika sätt. Centrala kommandon och scena­rion kan hjälpa till att spara energi, skapa önskad stäm­ning i ett rum och öka inbrotts­skyddet. På samma gång ger belys­nings­styr­ningen en större komfort, eftersom allt går att styra direkt i tele­fonen eller surf­plattan.

 

Solskydd och mörk­lägg­ning

coviva ger dina kunder möjlig­he­terna att styra sina markiser eller rull­gar­diner och persi­enner som de vill. Ska de åka upp eller ner en utvald tid? Med coviva-appen så är det en barnlek.

 

Scena­rion

Ett önskat scenario kan enkelt konfi­gu­reras – med så kallade covi­gram. Till exempel kan du skapa covi­grammet ”Kväll” för dina kunder och bestämma vad som ska hända och när. På motsva­rande sätt kan de själva skapa så många egna scena­rion de önskar och bara defi­niera vad som ska hända när till exempel covi­grammet ”Morgon”, ”God natt, ”Välkommen hem” etc. akti­veras.


System­krav och nedladd­ning

För coviva appen krävs minst Android Version 4.0 eller högre. För coviva appen krävs minst iOS-Version 8.0 eller högre.

 

    

 

 


Ytter­li­gare infor­ma­tion