KNX system och villapaket

KNX-system och färdiga villapaket för smarta hem

KNX-systemet styrs enkelt t.ex. via iPad
KNX-systemet styrs enkelt t.ex. via iPad

Exempel på smarta KNX-funktioner:

  • En tryckknapp vid entrén som släcker all belysning i huset och slår ifrån strömmen till spis/ugn, uttagen för kaffebryggaren och strykjärnet så du slipper gå runt och titta efter.
  • En välkommen–hem tryckknapp vid entrédörren där du kan tända upp utvald belysning så att det blir upplyst och trevligt redan i entrén.
  • En tryckknapp vid sängen där du släcker/tänder lamporna i andra rum när du gått till sängs/vaknar.
  • Att värmen automatiskt sänks i de rum som du inte använder, och i sovrummen kan temperaturen automatiskt sänkas någon grad under natten. Allt för att spara energi utan att förlora i bekvämlighet.
  • Om det skulle bli inbrott kan larmet tända upp all belysning och t.ex. blinka med ytterbelysningen för att väcka uppmärksamhet.
  • Enkelt få möjlighet till att styra husets belysning, värme, markiser, m.m. via datorn på jobbet eller via din smartphone.

Villapaket easy KNX

Inget hus är det andra likt, men man kan enkelt modifiera paketen som vi har tagit fram för att få dem att passa anläggningen perfekt. Ladda ner filerna nedan för mer information.

 
Villapaket easy KNX Gör installationen smart
 
Funktionsbeskrivning rum En enkel mall för att tillsammans med kunden gå igenom anläggningen, planera och välja rummets funktioner.
 
Funktionsbeskrivning rum (exempel) Ett exempel på hur man fyller i mallen för funktionsbeskrivning rum.