At Six, Stockholm

Ett gammalt bankkontor i kvarteret strax intill Brunkebergstorg har förvandlats till vad vi idag kallar At Six. Ett elegant och egensinnigt hotell skapat genom en stark vision och djärva idéer.

At Six Fakta

Plats Stockholm
Sammanlagd byggtid 1-2 år
Öppet sedan 2017
Kapacitet 343 rum
Operatör Nordic Choice At Six

Projektdeltagare

Operatör Nordic Choice
Investor/fastighetsägare AMF Fastigheter AB
Interiördesigner Hannah Carter Owers
Arkitekt Hannah Carter Owers

"Som att komma hem"En film om fotograferingen
på At Six och Hobo Hotel


03:32

En hotellupplevelse likt ett konstgalleri

På At Six i centrala Stockholm är allt noga uttänkt och noga utvalt, in i minsta detalj, för att skapa en ny sorts exklusivitet. Med ambitionen att omdefiniera begreppet hotellkonst tog konstkurator Sune Nordgren uppdraget att ge besökaren en ögonöppnare och imponerande upplevelse. Så också Hanna Carter Owers och Richard McConkey ... Läs mer nedan...

... klicka och läs mer ...

... från Universal Design Studios som skapat den moderna och samtidigt tidlösa inredningen som klär hela hotellet. Rummen som breder ut sig ordentligt inger ett exklusivt lugn med gedigna material och panoramafönster ramar in utsikten över den fantastiska staden. Här sover gästerna garanterat gott i kungligt stora sängar bäddade med organisk bomull. Även hotellets restauranger, barer och lounger bjuder på hög klass mitt i stockholmspulsen. Om inte detta vore nog så erbjuder hotellet även ett gym som har allt för funktionell träning samt en eventarena på 2000 kvadratmeter! Ett hotell för såväl stora samlingar som intima möten. Här, i en miljö lika originell som elegant valdes väggapparater från Hager. I konferensdelen föll valet på den retroinspirerade berker 1930 och i hotellrummen installerades samma serie tillsammans med berker serie Q1 i antracit. Med sin funktionella design skapar dessa serier en speciell miljö. En perfekt kombination av innovativ teknologi och tidlös design.

Upptäck At Six Hotell

Produkter och lösningar på At Six Hotell