25hours Hotell

Bikini är ett typiskt designhotell som ligger inhyst i en gammal industrifastighet mitt i centrala Berlin. Trendiga ”Bikini-Haus” som det så fint heter, sträcker sig ända tillbaks till 50-talet och har trots detta en väldigt ung och urban framtoning.

25hours Hotell Fakta

Plats Berlin, Germany
Sammanlagd byggtid 2,5 år
Öppet sedan Jan. 2014
Kapacitet 149 unikt designade rum
Operatör 25hours Hotel Company

25hours Hotell Partners

Operatör 25hours Hotel Company GmbH
Investor/fastighetsägare Bayerische Hausbau GmbH & Co. KG
Interiördesigner Studio Aisslinger, Werner Aisslinger
Arkitekt Hild und K Architekten

Upptäck 25hours Hotell

En kreativ smältpunkt

Hotellgruppen 25 h togs fram och utvecklades som ett mångsidigt koncept av den välkända arkitektbyrån Studio Aisslinger i Berlin. Den uppseendeväckande designen sträcker sig brett hela vägen från natur till kultur och landar i en typisk Berlin-känsla. En rent oförutsägbar atmosfär som går från improviserad och nästan kaotisk till att kännas mer ... Läs mer nedan ...

... klicka och läs mer ...

... eller mindre inbodd. Man anar lite laisser-faire, det vill säga vintage utan att bli snofsigt. De totalt 149 rummen imponerar med naturliga material och färger som tillsammans skapar en känsla av ”Urban Jungle”. Ungefär hälften av dem har utsikt över Elefant- och aphusen inne på Berlin Zoo, resten vetter mot andra kända landmärken i västra Berlin. Designen är urban och i direkt led med Berlins kantiga och kreativa sida, en sida som verkligen låter city-djungeln blomstra. Otaliga detaljer hos varje hotell gör att du som gäst inte glömmer bort känslan i första taget. En sådan detalj är växlarna från Berker-R.1-serien som passar perfekt in i både budget och design.

Produkter och lösningar på 25 h Hotell

Laddda ner

Berker Blueprint x 10
Ten years architectural intelligence
PDF 5,8 MB