Flexibel laddning förenklar vardagen

Är laddplatsen säkrad?

Våra dagliga liv blir allt mer beroende av våra mobila enheter och huvudsyftet med produkterna är därför att underlätta i vardagen. Laddarna erbjuder en större bekvämlighet för användaren oavsett om denne är hemma eller rör sig i offentliga miljöer.

Laddarna från Hager är en perfekt lösning för bostäder, hotell, caféer, flygplatser och andra publika miljöer, där kunderna enkelt och smidigt vill ladda sina mobila enheter.

Komplett USB-ladduttag berker S.1 vit - E-nr. 52 003 37

Ladda två mobila enheter samtidigt

USB-ladduttag med hög kapacitet

Ladduttagets effekt fördelas på de anslutna enheterna. Är en förbrukare ansluten så kan den beroende dess egen kapacitet nyttja hela 3,0A. Ansluts två förbrukare så delar dessa på 3,0A och får därför ca 1,5A per enhet. Detta sköts automatiskt av den integrerade och automatiska strömbegränsningen, för att skydda både anslutna enheter och uttaget. Kapaciteten på USB-ladduttaget innebär att det stöder även s.k. snabbladdning, om anslutna förbrukare stödjer detta (gäller Apple/Android).

Till produktkatalog

Enklare att ladda mobila enheter

Laddplatta för trådlös laddning

Laddaren använder sig utav den erkända Qi-standarden, vilket garanterar kvalitet och driftsäkerhet. Den monteras infällt i bordsskivan. Detta är en perfekt lösning för hotell, caféer, flygplatser och andra publika miljöer, där kunderna enkelt och smidigt kan ladda sina mobila enheter. Eller varför inte hemma, på bordet i hallen, köksbänken etc.

Till produktkatalog

Laddare trådlös infälld svart, matt - E-nr. 52 003 09