Vägguttag med USB

En kompakt 2-i-1-lösning

Snabbt, enkelt och flexibelt

Två applikationer i en enhet: Det nya uttaget med integrerad USB-laddning kombinerar en 230V-anslutning med 2 kraftfulla USB-ladduttag. Detta sparar tid, utrymme och installationskostnader. Den kompakta 2-i-1-lösningen rekommenderas för snabb och enkel installation i bostäder samt kommersiella fastigheter så som hotell och kontor.

Två USB-uttag för snabb laddning

USB-ladduttagen har en total effekt på 2,4A. Detta innebär att senare generationer av surfplattor och mobiler kan laddas på nolltid utan adaptrar och med hög laddningshastighet. En annan fördel med två separata ladduttag är att effekten fördelas jämnt (2 x ca 1,2 A) och inte distribueras växelvis som vissa konkurrerande produkter. Detta förhindrar att anslutna enheter inte får tillräckligt hög effekt och därav avslutar laddcykeln.

Finns i flertalet serier:

Placeringen av ladduttagen ovanför vägguttaget säkerställer optimal åtkomst och en tilltalande design. Tillgängliga i strömställarserier från robust plast till högkvalitativa material som glas, rostfritt stål eller betong.

  • Märkspänning / märkström: 250 V AC / 16 A
  • Total USB-laddningskapacitet: 5V / 2.4A
  • Mått: 55 x 55 mm
  • Material: plast

2 enheter blir 1

Jämfört med den konventionella kombinationen ett vägguttag och ett USB-ladduttag sparar den nya enheten plats och fyller samma funktion.

Anslut och ladda:
Det nya uttaget med integrerad USB-laddning gör det enkelt och smidigt för användaren..