hagercad

En ny dimension i planeringen

Gör arbetet mycket enklare: Alla som projekterar allt från en central till ett lågspänningsställverk bör känna till hagercad.

Projektera med hagercad -
helautomatiskt och enligt gällande standard

Från små centraler via mätutrustning till fördelningscentraler upp till 630A Projekteringssverktyget hagercad stöder dig i ditt dagliga arbete och säkerställer säkerheten. De senaste standarderna identifieras och uppfylls automatiskt.

Kopplingsschema , värmeberäkning, plintschema - allt går av sig själv

Planungssoftware Hagercad - Ansicht Niederspannungsschaltanlage

Enklare än någonsin att konfigurera lågspänningsställverk: Lista dina enheter i en tabell och projekteringsverktyget hagercad skapar automatiskt ditt kopplingsschema.

Lätt att använda, bästa resultat
Hagercad är lätt att använda, det krävs ingen lång manual: principen är "drag & drop" och baserat på det hjälper programmet dig att ta fram din central snabbt och enkelt. Mjukvaran beräknar utrymmesbehovet och föreslår lämpliga kapslingar - effektförlusterna i apparaterna har redan tagits i beaktning. Lämplig märkning skapas också automatiskt.

Vill du veta mer?

Planera snabbt, säkert och effektivt: hagercad ger ett perfekt stöd för att ta fram din central. Mer information på följande sidor:

Skapa ett projekt, för samman data och skapa kopplingsschema
Urval av passande kapsling och värmeberäkning
Märkning och dokumentation

Vill du prova hagercad?

Du har möjlighet att prova hagercad i 30 dagar.