Marknadens minsta

trådlösa KNX-aktorer

Tända och släcka, dimra och mörklägga, till detta och mycket mer kan du använda de nya infällda radioaktorerna från Hager.

Trådlösa KNX-aktorer

De nya aktorerna har ett mindre och mer kompakt format (ca 40 x 40 x 18mm), är enkla att installera och optimerade för LED-laster. I sortimentet finns både varianter med och utan neutralanslutning. Alla aktorer har kombinerade in- och utgångar i samma enhet för att lätt kunna installeras i en befintlig anläggning. De har även lägre strömförbrukning än tidigare och klarar större temperaturförändringar (-10 till +50° C), vilket gör dem otroligt flexibla.

Binäringång 2-kanaler
 

Markisaktor 1-kanal / Binäringång 2-kanaler

Brytaktor 1-kanal pot.fri / Binäringång 2-kanaler

Brytaktor 1-kanal / Binäringång 2-kanaler
 

Brytaktor 1-kanal utan neutral anslutning / Binäringång 2-kanaler

Dimmeraktor 1-kanal utan neutral / Binäringång 2-kanaler

Se mer om vårt kompletta sortiment av KNX-radioprodukter i vår E-katalog.

quicklink – KNX har aldrig varit enklare

Det trådlösa alternativet quicklink gör det riktigt enkelt. Du sparar inte bara in på kostsam kabeldragning, du får även möjlighet att snabbt börja programmera systemet direkt på produkterna. Förändringar eller justeringar görs oftast med några få och enkla knapptryckningar. quicklink är enkelt och lätt att förstå och inga speciella förkunskaper, verktyg eller programvaror behövs för att driftsätta dem. quicklink-produkterna är alltid trådlösa och kommunicerar via radio. De används med fördel som en problemlösare, t.ex. där det är kan vara svårt att komma fram med nytt kablage. Lösningen passar perfekt vid en renovering då anläggningen ska uppgraderas till nästa nivå, t. ex med komfortfunktioner som ”Släck allt” eller ”Scenario”.

Systemlogos KNX, quicklink, easy ETS

KNX-standarden integreras allt oftare i vanliga fastigheter, och eftersom det är en standard så ”talar” alla produkter från olika tillverkare samma språk. Det gäller givetvis även de olika systemen från Hager, quicklink och easy. Dessa system är baserade på KNX och går att uppgradera hela vägen till KNX med ETS-programmering. Inga produkter går till spillo om man vill ta sin anläggning till nästa nivå. KNX garanterar att kundens investering är framtidssäker och ger maximala utbyggnadsmöjligheter.