Snabb och pålitlig

Laddstation witty.park

Kraftfulla laddpunkter som laddar två elbilar samtidigt. Eller två elcyklar.

Ny E-legans

Laddstation witty.park

Den elektriska mobiliteten i framtiden är inte bara beroende av viljan hos miljömedvetna bilister, utan också av leverans av ström. Med nya laddstationen witty.park från Hager, har du påbörjat din väg mot framtiden.

Säker laddning

Ritning Mod-3- och Mod-2-uttag

Den nya laddstationen witty.park har två laddpunkter med vardera 22 kW ström. De två Mod-3-uttagen laddar alla vanliga elfordon med 3-fas laddström upp till 32A. Uttagen har ett ökat kontaktskydd.

Laddstationen har även två SCHUKO Mod-2-uttag som till att ladda små förbrukare som e-cyklar med 1-fasströmmar upp till 16A. Bruksanvisningen med lättbegripliga bilder gör laddningsprocessen till en barnlek. Laddstatusen visas med en grön LED-indikering på den sidan som används. En central RFID-kortläsare skyddar mot obehörig åtkomst - perfekt för användning i halvoffentliga och kommersiella områden.

Pålitligt skydd

Front på laddstation witty.park från Hager
Laddstation witty.park

Varje laddpunkt måste skyddas separat av en dvärgbrytare och en typ B jordfelsbrytare. Apparaterna placeras i centralen eller i en underfördelning i stolpen.

Vårt tips: Förbered dina kunders elcentraler för laddstationer genom att tillhandahålla plats för eventuell elmätare till laddstationer. Värdet på fastigheterna ökar också genom att utrusta med laddstationer och ytterligare mätplatser.