agardio.manager

Liten, men smart energiövervakning

Ett kompakt energiövervakningssystem med en modulär server som samlar in all information för fjärröversikt.

Vad, när och var? Det visar agardio.manager

Den är bara sex moduler bred. Agardioservern är en modulprodukt som är enkel att placera i huvudfördelningen. Den fungerar som en insamlingsenhet för externa mätvärden. Med agardio.manager underlättas visualisering av energiflöden i elanläggningen. Med den på plats blir huvudfördelningen av lågspänning smart – genom att kombinera anslutna enheter. Dessutom underlättar den en standardiserad planering av anläggningen.

Lätt att ta i drift

Via Modbus kan upp till 31 enheter anslutas till energiövervakningsservern. De kan installeras enkelt med Plug & Play och levererar alla data om ström och effekt som behövs för en anläggning med energitransparens. Agardio.manager kan anpassas till gällande energibegränsningsklass (EIEC). För att ansluta konventionella mätenheter finns två pulsingångar.

Energiövervakningsservern agardio.manager och anslutna enheter.

Genom agardio.manager får den driftansvariga på anläggningen tillgång till en mängd information. Den anger vad, när och var förbrukning sker och ger därmed förutsättningarna för att öka anläggningens lönsamhet genom riktade ändringar. Det innebär till exempel att höga energitariffer kan undvikas genom att helt enkelt ändra användningsvanorna utan att minska totalförbrukningen. Förbrukningsregistreringen sker i realtid. Alla mätdata sparas. Det går därför att visa både förbrukningshistorik och trender.


Hur använder jag agardio.manager?

Kom igång med våra självstudier.

Ta dig en titt


Ytterligare information
om smart energiövervakning