Din partner för
lönsamma lösningar
 

Vi arbetar alltid i nära samarbete med dig för att göra hotelldrömmen till en hållbar investering. Vi vet nämligen att du behöver bra underlag för att fatta de rätta besluten.

Vill du veta mer?

Låt oss berätta mer om våra lösningar, ladda ner vår broschyr här.

Ekologi, etik och energi: E3

”Sustainability means progressing in accordance with social, ecological and economic parameters.”

Daniel Hager, CEO of Hager Group

Global uppvärmning, brist på naturtillgångar, social sammanhållning och övergången till förnybar energi: det finns många utmaningar för företag och samhälle idag. Hager Group bedriver en mängd olika initiativ för att främja en hållbar utveckling med sin E3-strategi.

Ekologi

Vi hanterar resurser noggrant, undviker skadliga ämnen och gör vårt bästa för att minska vårt ekologiska fotavtryck.

Etik

Etiska principer bestämmer hur vi agerar mot våra kunder. Vi engagerar oss i en kontinuerlig dialog med viktiga intressenter.

Energi

Vi bidrar till en mer miljövänlig energianvändning genom utveckling av produkter som använder energi mer effektivt, produktionsprocesser som gör att vi kan spara resurser och erbjuda banbrytande lösningar.

Smartare lösningar: Energibesparing

Genom att ständigt utveckla sammankopplade och energieffektiva koncept som integrerar alla rumsfunktioner kan vi ge dig smartare lösningar.

Detta betyder att din energiförbrukning kan kontrolleras, mätas och visualiseras centralt. Och som ett resultat av detta kan du snabbt identifiera dyra förbrukningstoppar, oväntade övergångar av gränsvärden och driftsförhållanden som avviker från idealet. Detta visar dig var energiförbrukningen kan optimeras och kostnader sparas.

Investering: Idag och imorgon

Ett hotell bör självklart skapa lönsamhet över åren. Därför erbjuder vi flexibla lösningar som också kan anpassas till morgondagens livsstil.

Vi känner redan möbeltillverkaren.

Effektivisera processen med rätt kontakter från början. Med oss som partner kan du exempelvis integrera ellösningar direkt i möbelfabriken.

Nyfiken på att veta mer?