Din partner för
helhetslösningar
 

Vi arbetar alltid i nära samarbete med dig som gör hotelldrömmen till en hållbar upplevelse. Vi vet nämligen att du behöver riktiga innovationer för att operativt förverkliga unika idéer.

Vill du veta mer?

Låt oss berätta mer om våra lösningar, ladda ner vår broschyr här.

Samarbete: Hobo Hotell

”To create a great place to be, you need products that are both functional and stylish.”

Mattias Stengl, General Manager, HOBO HOTEL

Rummet: Där gästen känner sig hemma

När det gäller elektrisk infrastruktur i hotellrum så är vi experterna som förser dina gäster med en god rumsupplevelse. En säker investering utan att kompromissa med design. För oss är nämligen säkerhet tillsammans med form en självklar prioritering. Vårt mål är nämligen att du och dina gäster ska känna sig bekväma med våra produkter.

Design: Elegant standard till skräddarsydd

Utvecklingen är solklar. Individualisering är trenden i våra liv, liksom i hotellbranschen. Anpassade lösningar och skräddarsydd design är därför viktiga framgångsfaktorer för unika koncept, nya upplevelser och uttrycksfulla miljöer.

Därför förverkligar vi självklart dina designidéer genom ett starkt standardutbud eller specialbeställt från Hager Manufaktur. Färgen, formen, materialet och känslan utformas helt efter dina önskemål.

Rumsstyrning: För att vi tycker olika

Svep, klicka och njut. Hotellgästerna kan nu själva reglera den temperatur, ventilation och ljusbild de önskar i sitt rum med hjälp av KNX room controller. Skapa en unik upplevelse genom att via systemet ge personliga meddelanden direkt till varje enskild gäst.
Aldrig har längtan efter personliga lösningar varit starkare, aldrig har möjligheterna varit större.

Smartare lösningar: Energibesparing

Genom att ständigt utveckla sammankopplade och energieffektiva koncept som integrerar alla rumsfunktioner kan vi ge dig smartare lösningar.

Detta betyder att din energiförbrukning kan kontrolleras, mätas och visualiseras centralt. Och som ett resultat av detta kan du snabbt identifiera dyra förbrukningstoppar, oväntade övergångar av gränsvärden och driftsförhållanden som avviker från idealet. Detta visar dig var energiförbrukningen kan optimeras och kostnader sparas.

Vi känner redan möbeltillverkaren.

Effektivisera processen med rätt kontakter från början. Med oss som partner kan du exempelvis integrera ellösningar direkt i möbelfabriken.

Nyfiken på att veta mer?