Elkon­sult

Samar­beta med en flex­ibel och kunnig partner som är vid din sida i projek­tets alla faser. Vi hjälper dig med dina utma­ningar.

Specifiers

Allt för din  
projek­te­ring

På denna sida hittar du olika hjälp­medel som är ämnade för att göra din dag enklare: program­varor, konfi­gu­ra­torer, produkt­ny­heter och AMA-texter som kan vara till stor hjälp och under­lätta i din vardag. Du kan även kontakta vår projektsup­port som finns till­gänglig för dig för att svara på dina frågor. De finns sedan med dig genom hela projektet. Vi hjälper dig med dina utma­ningar och vägleder dig till genom­fö­randet av effek­tiva, säkra, och håll­bara projekt. 



Nyhets­brev för
elkon­sulter

Nyhets­brevet inne­håller rele­vanta tips och funk­tioner som gagnar dig som elkon­sult. Det skickas fyra till sex gånger per år och du kan när som helst avre­gi­strera dig ifall du ångrar dig.

installer

Produkter och lösningar

Local content

Serie S.1

Enkel, funk­tio­nell och tidlös. Tack vare dessa kvali­teter har den natur­ligt utveck­lats till att bli ett stan­dardval för både bostäder och kommer­si­ella fastig­heter, vid reno­ve­ring eller nybygg­na­tion.

Local content

Föns­ter­bänkska­naler

En passande kanal till varje projekt. Kontor, indu­strier, sjukhus och skolor. För BR-kanalen finns en passande variant över­allt. Flex­ibel, enkel med en tidsenlig design. 

 

Local content

Golv­box­sy­stem

Flex­ibla instal­la­tioner för öppna plan­lös­ningar där behovet av kraft- och svag­strömsuttag finns. Läs mer om våra produkter i e-kata­logen.

 

Local content

Kontors- och rums­in­stal­la­tioner

Flex­ibla lösningar för kraft och data vid arbets­platsen i kontor och kontors­land­skap. Läs mer om våra lösningar i E-kata­logen.



Jobbar du med sjuk­hus­pro­jekt?

De kommande tio åren förväntas stora sats­ningar ske inom vård­bygg­nader. I rapporten som vi tagit fram till­sam­mans med flera ledande bransch­ex­perter får du tips, trix och fram­tids­spa­ningar som kan vägleda dig i de komplexa krav som elen i sjuk­hus­pro­jekt ställer. 


Din kommer­si­ella partner

Effektiv och säker ener­gi­för­del­ning i stora projekt är något som både elkon­sulter och fastig­hets­ä­gare strävar efter. Som en profes­sio­nell partner inom elekt­risk infra­struktur, är det viktigt för oss att förstå din affär och dina utma­ningar. Vi lyssnar på dig för att kunna arbeta effek­tivt till­sam­mans. Vi gör det för dig, med dig.

 



Utvalda
hjälp­medel

Här hittar du olika projek­te­rings­hjälp­medel: program­varor, konfi­gu­ra­torer och AMA-texter som kan vara till stor hjälp och under­lätta i dina projekt.

 

Norms

Projek­te­ring av föns­ter­bänkska­naler

Kalky­lera ditt kanal­pro­jekt. Expor­tera arti­kel­lista i PDF- eller Excel­format.

 

Learning

Projek­te­ring av golv­boxar

Bygg dina golv­boxar, få en layout och expor­tera arti­kel­lista i PDF- eller Excel­format.

 

Hager ready

Projek­te­ring av uttags­stavar

Få en layout på staven du konfi­gu­rerat och begär offert.

 

Events

Hagercad

 

Profes­sio­nell plane­ring och projek­te­ring.

Snabbt, säkert, effek­tivt. 

Blog

Buil­ding Infor­ma­tion Mode­ling

Digi­talt plane­rings­verktyg i 3D. Golv­sy­stem och föns­ter­bänkska­naler.

 

Downloads

AMA-texter

Under­lätta projek­te­ringen, använd AMA-texterna du hittar här.


Design utan
kompro­misser

Vi har skapat en look­book med alla våra ström­stäl­lar­se­rier som vi kallar för berker. Mer än 150 olika ytma­te­rial finns till­gäng­liga nästa gång du ska välja ström­bry­tare eller styr­sy­stem till dina kunder.

Learning

Jacy’z hotell, Göte­borg

KNX-produkter från Hager styr i skyskrapan

 

Göte­borg får både en ny skyline och mötes­plats när skyskrapan Kineum står klar år 2022. I bygg­naden kommer bland annat hotellet Jacy’z stolt­sera med spa, nöjen och 230 hotellrum utrus­tade med smarta rums­cen­traler från Hager.

 



Ytter­li­gare inspi­ra­tion

Refe­ren­s­ob­jekt

Fönsterbänkskanal i plåt BRS från Hager

Mekta­gonen

En kontors­byggnad med miljön i fokus. Läs om projektet som satte Assemblin under tids­press och hur de lyckades hitta vägar att spara in värde­full tid.

 

Vy över Svartedalsskolans byggnad tagen uppifrån

Svar­te­dals­skolan

En modern skola rustad för fram­tiden. 12 500 kvadrat­meter som rymmer 750 elever med genom­tänkta elin­stal­la­tioner anpassat för fram­tiden.

 

Hotell Villa Copenhagen

Villa Copen­hagen

Petter Stor­da­lens hotell Villa Copen­hagen invigdes 2020 efter att ha reno­ve­rats för 1,7 miljarder kronor. Allt är väl genom­tänkt, in i minsta detalj. Hagers matar­ka­naler och ström­bry­tar­serie berker betonar design­fi­lo­sofin bakom Köpen­hamns nya hotell-juvel.


support

Vi hjälper gärna till

Vårt expert-team finns till hands och är redo att svara på dina frågor