Hagercentral

Den enkla vägen till din elcentral från Hager - nu med easy-KNX

Hagercentral - nu med easy-KNX

Programmet vänder sig till dig som brukar plocka ihop din egen central, sätta upp den samt lämna ifrån dig en gruppförteckning. Gå direkt till hagercentral.se

De senaste nyheterna i Hagercentral

I den senaste uppdateringen av Hagercentral är det enklare än någonsin att projektera sin KNX-central. Hagrcentral är anpassat för bostäder och mindre kommersiella projekt där ett KNX-system skall installeras.

Urval KNX-material

Materialet som används i KNX-delen tillhör serien easy-KNX och passar därför till system som skall driftsättas med easy eller ETS. De har något enklare funktioner, men är perfekt anpassade till bostäder och mindre kommersiella projekt. Urvalet är begränsat till de vanligaste funktionerna, med tanken att göra det enklare för dig som ny installatör i området.

Större kapslingar

För att detta skall fungera så är det vid val av KNX möjligt att välja FW-kapslingar, vilka är större och mer flexibla än våra vanligaste kapslingar då de är mer modulära.

Läs mer om våra nya infällda FW-kapslingar här

Vad får jag?

  • Gruppförteckning i PDF
  • Ritning i PDF
  • Automatisk beräkning av easy-KNX material
  • Materialspecifikation i excel
  • Projektfil i csv för import i "myHager"
  • Gruppförteckning i FCW (FastEl)
  • Ritning i FCW (FastEl)
  • CE-dokument

Hur gör jag?

Vanligtvis görs gruppförteckning sist, men nu gör du gruppförteckningen först. Klicka på bilderna nedan så ser du steg för steg hur du går tillväga.

Komplettera med ytterligare dokumentation

Önskar du ytterligare dokumentation såsom miljödokument, bruksanvisningar, produktdatablad m.m. så registrera dig och logga inpå vår hemsida. Under "skriv-ut-knappen" i hagercentral-programmet kan du välja "CSV Till Hager projektlista" så kan du spara ner önskade dokument. Gå tillbaka till hemsidan och "Min projektlista", välj sedan "Nytt projekt" och välj alternativet "Importera projekt".

Se hur enkelt det är att använda hagercentral

Hagercentral nu med easy KNX