Hager Ready
Din digi­tala assi­stent

Hager Ready är din digi­tala assi­stent för plane­ring av elin­stal­la­tioner i bostäder. Du kan konfi­gu­rera, doku­men­tera, projek­tera och märka elcen­traler - enkelt och effek­tivt. 

 

Appen finns för iOS och Android

 

Knapp för att ladda ner på App Store     Knapp för att ladda ner på Google Play

Hager Ready - Din Digitala Assistent

Hager Ready
Nu med ännu fler funk­tioner

Rums­pla­ne­ring med vägg­ap­pa­rater och projek­te­ring av elcen­traler

Med Hager Ready görs enkelt en rums­pla­ne­ring med vägg­ap­pa­rater, sedan kan du enkelt konfi­gu­rera din elcen­tral med kretschema och märk­ningar. Detta med din smartp­hone eller surf­platta. Bekanta dig med din nya digi­tala assi­stent.
 

Hager Ready 
How to videos 

Titta på våra How-to filmer för Hager Ready för att komma igång. Videon till höger visar: Så skriver du märk­ning i din konfi­gu­re­rade elcen­tral. Hela spel­listan kommer du åt genom att klicka på länken här under.

 


Bra anled­ningar att
ladda ner Hager Ready

Med Hager Ready får du hjälp på vägen. Spara tid och nå nya kunder. Prova Hager Ready-appen idag, ladda ner den nu.

 

Med Hager Ready kan du auto­ma­tiskt projek­tera för vägg­ap­pa­rater och skapa elcen­traler.

 

Du har möjlighet att skapa märk­ningen direkt. Snabbt och enkelt.

Ett enkelt sätt att ge dina kunder förslag på olika design och lösningar med ett showroom. 

 

Spara och dela dina projekt med dina kollegor. Detta förenklar över­läm­ningen av projekt internt och förenklar team­ar­betet.

 

Du kommer lätt i kontakt med vår support.

 

 

Hager Ready hjälper till att göra kunderna nöjda – genom smart rådgiv­ning, snabb plane­ring och tydlig märk­ning.

 


Förde­larna med
Hager Ready

Hager Ready - Skapa och dela projekt

Skapa och dela projekt

Det nya använ­dar­gräns­snittet vägleder dig snabbt till dina projekt. Bäst av allt är att du nu kan dela projekt med kollegor så länge de också har ett myHager-konto. Detta under­lättar över­läm­ning av projekt och förenklar team­ar­betet. Data­basen fungerar också som en påmin­nelse för senare uppda­te­ringar av projektet. Ett klick, och du är direkt till­baka i vyn.

 

 
Hager Ready -Showroom

Showroom

Ditt skylt­fönster i mobilen. Under "Mina album" kan du presen­tera egna projekt för dina kunder. Under "Inspi­ra­tion" hittar du bilder av olika produkter. Ett effek­tivt sätt att visa kunder nya idéer – som du också kan imple­men­tera direkt med Hager Ready.

 

 
Hager Ready - Skapa märk­ning

Skapa märk­ning

Har du slut­fört din plane­ring i Hager Ready och är redo för nästa steg? Skriv ut din märk­ning direkt så slipper du att märka upp tempo­rärt.

Hager Ready - Produkt­ka­talog

Produkt­ka­talog

Snabb sökning. Alla produkter och lösningar från Hager och Berker finns nu i den inte­gre­rade produkt­ka­ta­logen. Inklu­sive teknisk data. Ingen tidskrä­vande sökning - ett klick, och du har allt du behöver. 

 

Hager Ready  -Plane­ring av elcen­traler

Plane­ring av elcen­traler

Auto­ma­tisk konfi­gu­ra­tion baserad på rums­pla­ne­ring. Efter din plane­ring av vägg­ap­pa­rater skapas din elcen­tral med norm­kom­po­nenter, samt mate­ri­al­lista, märk­ningar, layout och krets­schema.

 

Hager Ready -Strömställare, rumsplanering

Ström­stäl­lar­sy­stem

Plane­ring av vägg­ap­pa­rater. Med hjälp av rums­pla­ne­ringen i Hager Ready kan du enkelt planera ditt projekt och få ett auto­ma­tiskt förslag på antalet vägg­ap­pa­rater.

 


På plats med
Hager Ready

Kolla in filmen och se hur appen Hager Ready användes i en lägenhet i Paris.

Mer – med myHager

För att kunna använda Hager Ready och alla dess fördelar bör du regi­strera dig på myHager. Det är något du måste göra för att fort­sätta spara dina projekt, skriva ut dem som ett doku­ment eller dela dem med kollegor som också har ett myHager-konto. Alla projekt lagras säkert på myHager-servern och du kommer åt projekten även om du byter från smartp­hone till surf­platta eller om en anställd lämnar före­taget.


Plane­ring på rekordtid
Så funkar det!

Plane­ring steg för steg

Aldrig tidi­gare har plane­ringen av en elcen­tral varit enklare. Med Hager Ready kan du göra allt på en gång, alltid i enlighet med Svensk Elstan­dard och Hagers rekom­men­da­tioner. Följ bara stegen, klick för klick!

 

Hager Ready -Rumsplanering

Välj antal rum

Planera ström­stäl­lare och uttag i varje rum. Välj färg och välj om de ska vara för ett bestämt rum eller till hela bostaden. Välj sedan önskad berker serie. Sök i meny alter­na­tivet "Detaljer" så hittar du och dina kunder rätt ram och storlek.

 

 

 

Hager Ready  -Konfigurera elcentral

Konfi­gu­rera central

Planera centralen direkt genom att konfi­gu­rera direkt efter rummen. Hager Ready skapar auto­ma­tiskt lämplig central med alla nödvän­diga norm­kom­po­nenter och märk­ningar. Med Hager Ready får du ett förslag på hur din central bör utrustas. 

 

 

Hager Ready -Skapa etiketter och dokumentation

Skapa doku­men­ta­tion

Märk­ning, krets­schema och mate­ri­al­lista. Hager Ready skapar märk­remsor för alla modul­kom­po­nenter samt grupp­för­teck­ning för centralen som en PDF för utskrift.  Med bara ett klick får du en lista med vägg­ap­pa­rater, krets­schema, layout och komplett mate­ri­al­lista med artiklar.

 

Hager Ready - Slutför projekt

Slutför projekt

Hämta och dela projekt. Var fanns ritning­arna? Om de fort­fa­rande finns kvar? Den nya projekt­da­ta­basen är ditt minne. Med ett klick kan du kolla upp äldre projekt, t.ex. för under­håll eller efter­mon­te­rings­ar­bete. Eller dela pågående projekt med kollegor. Detta garan­terar smidiga arbets­flöden och nöjda kunder.
av

Hager Ready

Lär dig mer om Hager Ready och vad du kan göra i appen genom att titta på denna video.  


Hager Ready FAQ

Hur byter jag språk? Etiket­terna har fel format när de skrivs ut. Hur ändrar man detta? Hur kan jag skriva ut doku­ment direkt från min mobila enhet? Vi har alla svar du behöver.



Hager Ready Använ­dar­villkor

Här hittar du allmänna använ­dar­villkor för appli­ka­tionen Hager Ready.