domovea App

Styr intelligenta hem på ett smart sätt

domovea - En app(arat) för hela huset

Nya domovea hanterar en easy- eller KNX-installation, flertalet IoT-produkter bl.a Sonos, Philips Hue samt tjänster för röststyrning t.ex. Google Assistant med en enda apparat. Få full kontroll över hela fastigheten - var och när som helst. domovea är utvecklad i första hand för bostäder och mindre kommersiella fastigheter t.ex. restauranger och kontor.

App domovea (klient)

Appen domovea ger dig tillgång till alla funktioner i en easy- eller KNX-system (var du än befinner dig) och fungerar både lokalt i fastigheten eller från annan plats där det finns internetåtkomst. Användaren har möjlighet att ställa in olika startsidor beroende på lokal eller extern åtkomst. Detta för att när man är hemma är chansen större att man vill styra någon belysningspunkt eller aktivera ett scenario, medans när man är på resande fot så övervakning och information om temperaturer troligtvis av större betydelse.

App domovea Pilot

Hager Pilot-appen att ge dig möjlighet att driftsätta både easy-systemet och domovea. Med hjälp av en surfplatta eller dator, blir konfigurationen och administrationen enkel. I appen kan du läsa in, lokalisera och namnge easy-produkterna samt göra alla inställningar i domovea och dess anslutna IoT-funktioner.

domovea Server

Server i modulutförande. Tillgänglig i två versioner, Basic och Expert.
Uppdateras online alternativt via USB-gränssnitt om man saknar internetuppkoppling.

Intuitivt användargränssnitt för visning och styrning av:

  • Belysning
  • Markiser / persienner
  • Värmestyrning
  • Anslutning av IP-kameror
  • ntegration av externa IoT-produkter t.ex. Sonos och Philips Hue m.fl.

Läs mer om domovea server på www.hager.se/domovea