coviva App

Enkel och intuitiv styrning av smarta hem.

Med coviva-appen är huset alltid under kontroll.

coviva App

Styr alla nätverksanslutna enheter - var du än är.

Med appen coviva kan alla integrerade funktioner i ett Smart hem styras och övervakas enkelt och intuitivt via en telefon eller surfplatta. Eftersom coviva Smartbox ansluts till ditt lokala nätverk, fungerar det överallt.

Allt med ett klick

Användargränssnittet i appen gör coviva det enkelt för dina kunder. Alla rum och funktioner visas i självförklarande piktogram. Välj helt enkelt en funktion – och du kan individuellt tända och släcka, dimra eller ändra temperatur.

Översikt funktioner

Temperaturreglering

Högre komfort, lägre kostnader! Med coviva-appen kan dina kunder styra varje ansluten radiator individuellt eller gemensamt, anpassat helt beroende till sina personliga behov. De kan skapa sin personliga uppvärmningsprofil. Till exempel, att under vissa tider under dagen eller dagar i veckan sänka temperaturen och på så sätt aktivt spara energi.

Belysning

Med coviva-appen kan belysning styras på många olika sätt. Centrala kommandon och scenarion kan hjälpa till att spara energi, skapa önskad stämning i ett rum och öka inbrottsskyddet. På samma gång ger belysningsstyrningen en större komfort, eftersom allt går att styra direkt i telefonen eller surfplattan.

Solskydd och mörkläggning

coviva ger dina kunder möjligheterna att styra sina markiser eller rullgardiner och persienner som de vill. Ska de åka upp eller ner en utvald tid? Med coviva-appen så är det en barnlek.

Scenarion

Ett önskat scenario kan enkelt konfigureras – med så kallade covigram. Till exempel kan du skapa covigrammet ”Kväll” för dina kunder och bestämma vad som ska hända och när. På motsvarande sätt kan de själva skapa så många egna scenarion de önskar och bara definiera vad som ska hända när till exempel covigrammet ”Morgon”, ”God natt, ”Välkommen hem” etc. aktiveras.

Systemkrav och nedladdning

Android-enheter
För coviva appen krävs minst Android Version 4.0 eller högre.

iOS-enheter
För coviva appen krävs minst iOS-Version 8.0 eller högre.