Fastighetsautomatik

Tidsstyrning

Dags att byta teknik för komfort och ekonomi
Med Hagers digitala vecko- och årsur erbjuds en avancerad teknik för mer komfort och effektivitet. Nämnas bör då den innovativa programnyckeln för praktisk förvaring av gjord programmering. Och särskilt intressant kan detta vara för företagskunder:
Med programnyckeln kan man enkelt och flexibelt överföra programmeringen till ett eller fler, kopplingsur som skall ha samma tider inprogrammerade.

Tidsstyrning

Tid- och belysningsstyrning

Effektiv styrning av belysningssystem
För ljusa sinnen: Hager dimmersystem och skymningsrelä för styrning av belysningssystem har allt -  De ger inte bara mer komfort och säkerhet, utan spar också energi. Särskilt smarta lösningar såsom  att styra dimmern via fjärrkontroll eller att använda skymningsrelä med inbyggt kopplingsur.

Tid- och belysningsstyrning

Rörelsevakter, närvarodetektorer och strålkastare IP55

Belysningsstyrning med energieffektivitet och komfort.
Belysningsstyrning med närvarogivare och rörelsedetektor. Dessa intelligenta enheter styr belysning  beroende på dagsljus och närvaro, ett mer praktiskt och ekonomiskt sätt är svårt att hitta. Naturligtvis kan du också styra persienner, ventilation eller värmesystem. Kort sagt, med denna teknik gör du det mesta av varje installation.

Rörelsevakter, närvarodetektorer och strålkastare IP55

Temperaturreglering

Energiintelligens för styrning av värme
Termostater för de flesta ändamål (såsom att styra golvvärme, bostaduppvärmning eller varmvatten). Att styra värmen ger inte bara komfort, det sparar också energi.

Temperaturreglering

*Rätt till tekniska förändringar förbehålles