easy - KNX fast enklare
easy är det nya sättet att "programmera" ditt KNX-projekt på. Projektet driftsätts snabbt och enkelt med nya programmeringsverktyget, TXA100. Allt görs med din smartphone, surfplatta eller dator via en kostnadsfri App. Programmeringssättet är utformat för att passa små och medelstora installationer, är väldigt intuitivt och inga speciella förkunskaper krävs. Alla produkter i systemet är 100% KNX, men de driftssätts på ett väldigt enkelt sätt.
Gör installationen smart
Inget hus är det andra likt, men man kan enkelt modifiera paketen för att få dem att passa anläggningen perfekt. Till exempel genom att lägga till eller ta bort tryckknappar samt lägga till fler dimmertändningar.

Villapaket ”Start”
Paketet för dig som väljer att bygga för framtiden med möjligheter till utbyggnad. 
Väljer man att bygga huset med Start-paketet så får man samma funktioner som i en konventionell anläggning + ”Välkommen hem” och ”Hejdå”-knapp. Med skillnad att huset är förberett för att kunna utöka med fler funktioner som tex en app-styrning och gratis säkerhetsfunktioner som att inkommande vatten stängs av (via en magnetventil), spisen stängs av (via kontaktor), uttag i kök blir strömlösa automatiskt när man trycker på sin ”Hejdå”-knapp när man lämnar huset. Eller att all belysning tänds fullt vid tex inbrott.
 
Villapaket ”Start + app”
Paketet för dig som väljer att bygga för framtiden med möjligheter till utbyggnad, precis som i Start-paketet. 
Men väljer att gå ett steg längre och få tillgång till app-styrning via smartphone, surfplatta och/eller dator med möjlighet för lokal och extern styrning av funktioner (app finns tillgänglig för iOS och Android samt programvara för Windows). I denna server finns det möjlighet att integrera tex web-kameror och logiska funktioner mm.
 
Villapaket ”Prova på”
Paketet för dig som vill bygga en liten testanläggning. Passar bra till demo-anläggning på firman eller i skolor mm.
  • 1738957 – Villapaket Start
  • 1738958 – Villapaket Start + app
  • 1738959 – Villapaket Prova på
Läs mer om innehållet i paketen i vår broschyr: Villapaket easy – gör installationen smart (PDF, 2,1 MB)
Läs mer om våra villapaket: Villapaket
*Rätt till tekniska förändringar förbehålles