Golvboxsystem

Flexibla installationer för öppna planlösningar där behovet av kraft- och svagströmsuttag finns.

Ingjutningslådor till golvboxar med tillbehör

Flexibelt system med tre olika typer av ingjutningslådor. Variant med bottenplåt och plåtsidor där röringång anpassat för olika storlekar av flexislang eller VP-rör avses. Variant med bottenplåt och plastsidor samt enklaste versionen med justerbara fötter och plastsidor. Valmöjligheterna är stora.

Ingjutningslådor till golvboxar med tillbehör

Golvboxar med tillbehör

Perfekt teknik
Olika storlekar, former, material och färger för olika höjder. Med Hagers lösningar för golvinstallationer kan du välja mellan rektangulära, kvadratiska eller runda former för torrstädade och våtstädade golv. Det finns olika färger och material för de mest skilda områden där golvspacklets höjd är mellan 40 till 120 mm. Systemet är flexibelt och produkterna passar universalt i de olika golvboxvarianterna (eget system för lågt infällnadsdjup).

Golvboxar med tillbehör

Apparatdosor och tillbehör till golvboxar

Snabbanslutning
Snabbare, säkrare och mer praktiskt. Apparatdosor och övriga tillbehör matchar varandra perfekt och går enkelt att ansluta tack vare låsklackar – helt utan en krånglig hopskruvning. Det sparar tid och därmed kostnader. Det går enkelt att skapa en passande lösning för nästan alla krav.

Apparatdosor och tillbehör till golvboxar

*Rätt till tekniska förändringar förbehålles