Mediacentraler
För bostadsinstallationer
I dagens multimediasamhälle blir mediacentralen en viktig komponent i elinstallationen. Mediacentralen skapar utrymme för externa komponenter som fiberanslutningar, router, switchar osv  som är nödvändiga för ett modernt IT-nät i bostäder. Mediacentraler finns i såväl infällt som  utanpåliggande utförande med voltarespektive gamma kapslingar som bas.
Skillnaderna finner du bakom dörren:
 
  • Mediacentraler är försedda med en hålad montageplåt för att kunna fästa externa IT-komponenter i  kapslingen. Till din hjälp har du speciella gummistroppar, fästskruvar samt ett märksystem för  apparaterna i centralen.
  • Montage av patchmoduler sker på en DIN-skena i mediacentralens övre del. Patchmodulerna finns i oskärmat, skärmat, Kat5e, Kat6 och hållaren går även att få i tomt utföranden om du vill ha in ett speciellt fabrikat i keystone-utförande. DIN-skenan är försedd med PUS-skruv för  potentialutjämning vid skärmad datainstallation.
  • Kapslingarna är försedda med uttag för nätspänning till externa komponenter. Uttagen kan monteras i valfritt läge med 90 graders förskjutning.
*Rätt till tekniska förändringar förbehålles