Kapslingar och skåp

I Hagers breda sortiment av kapslingar finns det allt från små beröringsskydd upp till kombigolvskåp. Vi har kapslingar för byggnader. 
 
Ta hjälp av vår lathund så att du får med allt du behöver: Lathund - Noll- och jordutrustning till kapslingar

Kapslingar

gamma | volta | delta | golf | vector
Vårt normkapslingsprogram, erbjuder ett brett sortiment, alltifrån IP30 till IP65. Det startar från 2 moduler upp till 72 modulplatser. Finns för både för infällt och för utvändigt montage. Vill man komplettera med en mediacentral så finns det till både gamma och volta.

Kapslingar

Mediacentraler

Mediacentraler
För bostadsinstallationer
I dagens multimediasamhälle blir mediacentralen en viktig komponent i elinstallationen. Mediacentralen skapar utrymme för externa komponenter som fiberanslutningar, router, switchar osv  som är nödvändiga för ett modernt IT-nät i bostäder. Mediacentraler finns i såväl infällt som  utanpåliggande utförande med voltarespektive gamma kapslingar som bas.

Mediacentraler

FW-skåp

För utanpåliggande och infällt montage
Med FW-skåpen klarar du alla de krav som ställs i en modern fastighet. FW-skåpen rymmer upp till 336 moduler vilket gör dem idealiska som bas för intelligenta installationslösningar. FW-skåpen från Hager ger många installationsfördelar. Allt är utvecklat med tanke på att underlätta ditt installationsarbete maximalt. Mer utrymme vid utanpåliggande montage: de nya utanpåliggande FW-skåpen med djup på 160 mm. De infällda FW-skåpen har ett montagedjup av endast 110 mm.

FW-skåp

Universskåp

univers
För alla tillfällen: Vägg och golvskåp univers
 
univers vägg och golvskåp kan knappast överträffas i flexibilitet: Vare sig som serviscentral eller elfördelning i kommersiella byggnader - de fungerar överallt.

Till exempel finns en IP54-version i 1,5 mm galvaniserad stålplåt för användning i tuffa miljöer. Således är detta skåp optimalt för enheter upp till 630 A. Med univers golvskåp kan man göra installationer i allt från kontor till industri.

Universskåp

Fasadmätarskåp, mätarblock och tavlor

Fasadmätarskåp | Tavlor | Block
Fasadmätarskåpen finns i en rad olika modeller och utförande, såsom infällda, utanpåliggande och stolpskåp, 25A och 63A. Fasadmätarskåpen är anpassade för ett enkelt och smidigt montage och är förberedda för mätaravläsning via radiosystem. Mätarblocken finns i fyra olika varianter (4, 6, 6 och 9 platser) som tillsammans med mätartavlor ger alla nödvändiga kombinations möjligheter. Block kan med fördel förses med selektiva dvärgbrytare, 16–25A, som mätarsäkringar. Mätartavlorna finns i två storlekar; 25A och 63A.

Fasadmätarskåp, mätarblock och tavlor

Inbyggnadssystem univers N

Robust kvalitet och enkel hantering bidrar inte bara till bekvämlighet när det gäller installation av elfördelningar. Det rör sig om väsentliga säkerhetsaspekter som underlättar korrekt skötsel och därmed säker drift. För utveckling av univers inbyggnadssystem har man tänkt igenom många detaljer på nytt. De inriktar sig på monteringen och underlättar väsentligt för elektrikern och skåpsbyggarna när det gäller snabbt och individuellt apparatskåpsbygge.

Inbyggnadssystem univers N

*Rätt till tekniska förändringar förbehålles