Anslutningsteknik och säkringsmaterial

Säkringar i paketlösning: Säkringsunderdelar och säkringslastbrytare
Här passar allt ihop, Hager NH-Säkringslastbrytare och NH-Säkringsunderdelar är perfekt avpassade för byggsatserna till univers N. Att montera dessa säkringskomponenter kan knappast vara enklare, det känner du omedelbart när du tar komponenterna i handen. Du behöver inte ens använda verktyg! Exempel på speciella egenskaper för Hagers säkerhetskomponenter är de vridbara anslutningarna till fasskenorna eller möjligheten att montera samtliga NH-storlekar på samma fasskenenivå.

Anslutningsteknik

Anslutningsteknik
Enkelt och snabbt att ansluta
Ibland behöver man fördela kraften i centralen. Hager har tagit fram ett stort sortiment av förgreningsplintar och noll / jordplintar som passar i normcentraler. En av de innovativa detaljerna är snabbplinten för nolla och jord. Produktfördelar är att plinten är liten, enkel fastsättning av snabbplint genom enkel isnäppning och man får en optimal anslutning med mer säkerhet och snabbare montering.

Anslutningsteknik

Säkringsmaterial

Säkringar i paketlösning: Säkringsunderdelar och säkringslastbrytare
Här passar allt ihop, Hager NH-Säkringslastbrytare och NH-Säkringsunderdelar är perfekt avpassade för byggsatserna till univers N. Att montera dessa säkringskomponenter kan knappast vara enklare, det känner du omedelbart när du tar komponenterna i handen. Du behöver inte ens använda verktyg!

Säkringsmaterial

Effekt- och lastbrytare

Effektbrytare
För en snabb och säker installation: Effektbrytare från Hager
 
Den flexibla lösningen: Effektbrytare eller jordfelsblock med en sak gemensamt: de är perfekt anpassade till behoven i ditt dagliga arbete. Tack vare många olika anslutningsmöjligheter och ett omfattande tillbehörsprogram, kan du därför också lösa ovanliga krav utan större ansträngning.

Effekt- och lastbrytare

*Rätt till tekniska förändringar förbehålles