Elfack 7- 10 maj nedräkningen har börjat

Mässan är ett värdefullt tillfälle för oss att få träffa dig i branschen och en viktig plattform för dialog med dig som vill veta mer om oss och våra produkter och lösningar.

Registrera dig för kostnadsfri biljett redan idag
Serie berker R.8 Sticker ut utan att sticka ut

Den nya serien berker R.8 övertygar med sin tunna design. Med endast 3 mm utstickande material, är detta en av de tunnaste strömställarserierna på marknaden.

Mer
Projektera med hagercad Lätt att använda, bästa resultat

Oavsett om du planerar eller arbetar med skåpsberäkningar, så är hagercad snabb, korrekt och logiskt. Så snart du börjar med din layout-plan, föreslås till exempel endast skåp som passar de valda enheterna. Urvalet görs också enklare tack vare automatiska frågor: Hur vill du placera inkommande matningar och utgående anslutningar? Vilket reservutrymme och vilken IP-klass vill du ha? hagercad ser till att allt blir exakt som du vill ha den.

Läs mer
berker S.1
2-vägsuttag
Perfekt in i minsta detalj

Helt nyutvecklat och optimerat in i minsta detalj där installationshastighet och säkerhet varit i fokus. Allt för en snabb, men ändå enkel och säker installation. Det breda utbudet gör att det finns ett uttag för de flesta behov.

Läs mer
Nytt sortiment

Energimätare

Intelligent energimätning: Vårt nya sortiment av energimätare erbjuder skräddarsydda lösningar för varje applikation - med pulsmätning, M-Bus eller Modbus-gränssnitt.

Stänkskyddad variant

berker S.1 IP44

Strömställarserien berker S.1 IP44 är utrustad med olika insatser, liksom lämpliga tätningssatser för stänkskyddade applikationer.

För dig i elbranschen

Hager Magasin

Det digitala magasinet för dig som vill utveckla företaget och dig själv.

Individuella idéer blir till verklighet

Manufaktur Edition

Upptäck fem exklusiva strömbrytare från vårt standardutbud, alla lika spännande för ögonen som för fingertopparna.

KNX/ Dali-Gateway

Tunable White

Med en ny KNX / Dali Gateway kan belysningens färgtemperatur och ljusstyrka dynamiskt anpassas till det naturliga dagsljuset och den mänskliga biorytmen.

SL - Sockellistsystem

Stilren och modern design

Sockellistsystemet SL passar perfekt i alla miljöer. Tidlös och stilfull design med ett stort urval av profiler och färger. Önskas något utöver det vanliga rekommenderas SL LED.

hagercentral webbprogram

Skapa din egen central

Programmet vänder sig till dig som brukar plocka ihop din egen central, sätta upp den samt lämna ifrån dig en gruppförteckning. Ta hjälp av vårt webbprogram så går jobbet mycket fortare!

Building Information Modeling (BIM)

Digital planering av nya byggnader

BIM är redan etablerad eller krävs enligt lag i många länder. Hager har både ett urval för fönsterbänkskanaler och för golvinstallationer.

FAQ

Vanliga frågor & svar

Du ställs säkert ibland inför samma problem som många andra. Vi har därför samlat de mest vanliga frågorna på ett ställe så att du alltid har snabb tillgång till svaren.

Utbildning och kunskap
Håll dig uppdaterad

Vi erbjuder flera olika utbildningar inom våra system och produktområden. Utbildningarna är i de flesta fall helt kostnadsfria och sker i våra lokaler, men möjlighet finns att samla ihop dina kollegor så kommer vi ut till er istället.

Ladda ner
katalog och kapitel

Snabbt och enkelt: Välj produktområde och ladda ner hela katalogen eller enskilda kapitel.
Ladda ner

Lokal kompetens
och support

Vi hjälper vi dig med helhetslösningar/projekt, priser/offerter, produkt- och programmeringsfrågor, leveranser, m.m.