Årets Novemberpaket sätter guldkant och gör skillnad

Tre unikt framtagna paket med våra mest efterfrågade produkter till ett väldigt förmånligt pris. I år har vi även valt att vara en del av något större, var med du också!

Läs mer
Den enkla vägen till din hagercentral

Vi har uppdaterat vårt populära webbaserade program "hagercentral" där du kan skapa din egen central. Det har tillkommit produkter som överspänningsskydd, personskyddsbrytare m.m. Gruppförteckning och annan dokumentation medföljer självklart som tidigare.

Läs mer
Nya berker S.1
2-vägsuttag
Perfekt in i minsta detalj

Helt nyutvecklat och optimerat in i minsta detalj där installationshastighet och säkerhet varit i fokus. Allt för en snabb, men ändå enkel och säker installation. Det breda utbudet gör att det finns ett uttag för de flesta behov.

Läs mer
coviva För ett smartare hem

Smarta-hem-lösningar efterfrågas allt mer vid renovering och modernisering av bostäder. Med coviva kan du erbjuda dina kunder en smart och enkel lösning utan att behöva djupdyka i tekniska detaljer.

Läs mer
Träffa oss på easyFair Elmässa

Malmö: 24-25 januari 2018

Läs mer
Personskyddsbrytare i kompakt format

Den nya personskyddsbrytaren, 3x1-polig+N, ansluter tre 1-poliga dvärgbrytare för tre 230V AC-kretsar med en jordfelsbrytare och säkrar därmed alla tre kretsar samtidigt.

Läs mer
Sätt guldkant och gör skillnad

Årets Novemberpaket

Tre unikt framtagna paket med våra mest efterfrågade produkter till ett väldigt förmånligt pris.

I år har vi även valt att vara en del av något större, var med du också!

Perfekt reglerat ljus

KNX flerkanaliga dimmeraktorer

De nya dimmeraktorerna, optimerade för LED är verkligen mångsidiga. De finns med två eller fyra kaskadkopplingsbara kanaler och kan i den största versionen hantera en maximal effekt på upp till 2.400W.

Trådlösa KNX-aktorer

Marknadens minsta

Mindre och mer kompakt format, enkla att installera och optimerade för LED-laster. Alla aktorer har kombinerade in- och utgångar i samma enhet för att lätt kunna installeras i en befintlig anläggning.

SL - Sockellistsystem

Stilren och modern design

Sockellistsystemet SL passar perfekt i alla miljöer. Tidlös och stilfull design med ett stort urval av profiler och färger. Önskas något utöver det vanliga rekommenderas SL LED.

Kombicentraler för bostäder

Anslutning till framtiden

Idag är mediacentralen en viktig komponent i elinstallationen. Med en kombicentral får du in både elfördelning och mediautrustning i samma central. I mediadelen finns utrymme för externa komponenter som fiberanslutning, router, switch osv, nödvändiga för ett modernt IT-nät i bostäder.

Kombicentralen finns i både infällt och utanpåliggande utförande.

hagercentral webbprogram

Skapa din egen central

Programmet vänder sig till dig som brukar plocka ihop din egen central, sätta upp den samt lämna ifrån dig en gruppförteckning. Ta hjälp av vårt webbprogram så går jobbet mycket fortare!

Hager app

Alla broschyrer samlade

Appen ger dig praktisk tillgång till information om våra produkter och lösningar. Appen är fylld med fördelar och en välutvecklad sökfunktion gör det riktigt enkelt att snabbt hitta det du behöver.

FAQ

Vanliga frågor & svar

Du ställs säkert ibland inför samma problem som många andra. Vi har därför samlat de mest vanliga frågorna på ett ställe så att du alltid har snabb tillgång till svaren.

Utbildning och kunskap
Håll dig uppdaterad

Vi erbjuder flera olika utbildningar inom våra system och produktområden. Utbildningarna är i de flesta fall helt kostnadsfria och sker i våra lokaler, men möjlighet finns att samla ihop dina kollegor så kommer vi ut till er istället.

Ladda ner
katalog och kapitel

Snabbt och enkelt: Välj produktområde och ladda ner hela katalogen eller enskilda kapitel.

Ladda ner

Lokal kompetens
och support

Vi hjälper vi dig med helhetslösningar/projekt, priser/offerter, produkt- och programmeringsfrågor, leveranser, m.m.