Speak Up! 2021 Dina synpunkter behövs.

Vi kommer be om feedback från 7 000 kunder i tio länder under mars och april. Vi gör detta för att förstå hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. För att göra skillnad, för dig, med dig.

Speak Up! 2021 kommer att genomföras i form av en slumpmässig enkät. Så om du får ett samtal från vår undersökningspartner Ipsos, tveka inte ... Tala ut!

Fräscht! RAL 9010 ersätter RAL 9016

Kanalisation i ny modern färgnyans. Den behagligt klara vita RAL 9016 kombineras perfekt med väggfärger, dörrar, foder, lister och fönster.

Läs mer
unibar H strömskensystem  

unibar H är konstruerad för effektivitet och tillförlitlighet. Upptäck möjligheterna med vårt kompletta strömskensystem för strömförsörjning från 800 till 4000 ampere.

Läs mer
Berker strömställare  

Vårt fokus ligger på design, tekniska funktioner och individuella lösningar. Berker, en värld av frihet, personlighet och smått oändliga möjligheter.

Läs mer
Våra webbinarier är gratis och finns online  

Spana in vårt utbud av webbinarier för att hitta de ämnen som passar dig bäst. Våra webbinarier är gratis och finns online. Ta tillfället i akt och slipa dina kunskaper!

Läs mer
Så påverkas Hager av covid-19 Hälsa och säkerhet i fokus

Vi följer noggrant utvecklingen av covid-19 och finns alltid här för din skull.

Läs om våra åtgärder

Nya uttag och ramar

Nytt 2-vägsuttag med 230V-brunn och USB A+C och nya ramar anpassade till standardmått 55x55 mm ökar flexibiliteten i installationen.

Fräscha RAL 9016 ersätter RAL 9010

All kanalisation i ny vit färgnyans. Traffic White skapar ett bra atmosfär och ger ett modernt intryck.

Jordfelsbrytare 10 kA typ B och B+

Perfekt för frekvensomriktare med trefas. Våra Jordfelsbrytare 10 kA typ B och B S (selektiv) utökar felströmsskyddet. Med Jordfelsbrytare typ B+ ökas också brandskyddet.

Ljusbågsdetektor

AFDD med personskydds- eller dvärgbrytare: produkter som förhindrar brand orsakad av ljusbågar och gnistbildningar.

agardio.Manager

Ett kompakt energiövervakningssystem med en modulär server som samlar in all information för fjärröversikt. Via Modbus kan upp till 31 enheter anslutas till servern.

För dig i elbranschen

Hager Magasin

Det digitala magasinet för dig som vill utveckla företaget och dig själv.

Service och kunskap

Utbildning och kunskap
Håll dig uppdaterad

Vi erbjuder flera olika utbildningar inom våra system och produktområden. Utbildningarna är i de flesta fall helt kostnadsfria och sker i våra lokaler, men möjlighet finns att samla ihop dina kollegor så kommer vi ut till er istället.

Ladda ner
katalog och kapitel

Snabbt och enkelt: Välj produktområde och ladda ner hela katalogen eller enskilda kapitel.
Ladda ner

Global kompetens
med lokal support

Vi hjälper vi dig med helhetslösningar/projekt, priser/offerter, produkt- och programmeringsfrågor, leveranser, m.m.

Förenkla ditt arbete

hagercentral webbprogram

Skapa din egen central

Programmet vänder sig till dig som brukar plocka ihop din egen central, sätta upp den samt lämna ifrån dig en gruppförteckning. Ta hjälp av vårt webbprogram så går jobbet mycket fortare!

Projektera med hagercad

Snabbt, säkert, effektivt

Elingenjörer, elkonsulter och apparatskåpsbyggare som skapar lågspänningsfördelningar arbetar enklare och mer effektivt med hjälp av hagercad. Samt att det blir enligt gällande standard.

Building Information Modeling (BIM)

Digital planering av nya byggnader

BIM är redan etablerad eller krävs enligt lag i många länder. Hager har både ett urval för fönsterbänkskanaler och för golvinstallationer.